Ik zing, dus ik sta

Iedereen kent dat wel, die ervaring dat als je ergens in gelooft je het ook veel beter kunt. En omgekeerd dat als je de overtuiging mist, het helemaal niets wordt. Onlangs had ik een mooie positieve ervaring met zingen voor een groep. Mijn stem voelde vrij en ik genoot ervan. Ik heb zo vaak bij het zingen een beetje timide staan brommen. Hoe was me dat gelukt om daar zo vol overtuiging te staan?

Overtuigd zijn is ook ergens voor gaan staan en dat mag je heel letterlijk nemen. Je kan beginnen met een oefening hoe je goed staat, zoals je in het lijfwerk leert. Als je goed staat heeft dat ook een mentale uitwerking.

De theorie van Robert Dilts over de logische Niveau’s, die veel wordt gebruikt in NLP, is een goede hulp om dat proces nog wat beter te begrijpen. In deze blog vertel ik daar meer over:


Recent Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • SoundCloud Long Shadow