Mijn lijf als Kompas

Ben ik een lijf of heb ik een lijf? De vraag wijst naar de meest basale verdeeldheid in mij tussen lijf en geest. Ze kunnen elkaar aardig in de weg zitten die twee, maar ook prachtig op elkaar zijn afgestemd. De eerste levensjaren dat wij de taal verwerven spelen hierin een cruciale rol. Het is de tijd dat ik mijn eigen lichaam leer kennen en er woorden aan leer geven. De juiste woorden helpen mij om lichaam en geest in evenwicht te houden. Het is een belangrijke stap naar een leven waar lijf en geest goed op elkaar zijn afgestemd. Lees hier verder: https://www.bodymindopleidingen.nl/mijn-lijf-als-kompas/
Recent Posts
Binnenkort komen hier posts
Nog even geduld...
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Long Shadow
  • Twitter Long Shadow
  • SoundCloud Long Shadow