Intake gesprek

Tijdens een intake gesprek kijken we of er op persoonlijk vlak en wat betreft hulpvraag een match is. Soms is de hulpvraag nog niet helemaal duidelijk en gaan we daar op in. Natuurlijk kan je ook bij deze sessie al je vragen over de therapie aan de orde stellen. De intake duurt ongeveer een uur en is helemaal vrijblijvend en gratis.

Met welke vragen kun je bij mij terecht?

Lichaamsgerichte psychotherapie is bij veel vragen zeer effectief:

- als je veel piekert

- bij stress

- bij zingevingsvragen

- bij emoties die je in de weg zitten, zoals angst, jaloezie of boosheid

- als je moeite hebt om je grenzen aan te geven

- als je telkens te veel hooi op je vork neemt

- als je prikkelbaar bent

- bij onzekerheid

- bij eenzaamheid

- bij lusteloosheid en gebrek aan energie 

- moeite met het maken van contact

- bij somberheid

- als je meer uit je leven wilt halen

Traject

Bij de start van de behandeling maken we een afspraak over het aantal sessies. Doorgaans start ik met vijf sessies. Na vijf sessies kan je al iets gaan merken van de resultaten van lijfwerk en heb we voldoende gewerkt om je ervaring te evalueren en te zien of er nog vervolgstappen nodig zijn.

Ik heb het basisdiploma voor de eerste drie jaar van deze opleiding gehaald. Ik zit nu in het vierde jaar voor het einddiploma en ben dus ook nog aan het leren. Dat betekent niet dat je proefkonijn bent. Je bent in goede handen.

Ik word deskundig begeleid vanuit de bodymind opleiding. In leersupervisie zal ik de voortgang en aanpak van de therapie ook bespreken. Vanzelfsprekend gebeurt dit geanonimiseerd is alles wat tussen ons gebeurt vertrouwelijk.

In opleiding

Omdat de therapie deel is van mijn opleiding werk ik met een laag tarief van €30,-- per sessie van 75 minuten.

Wat kost het?

Ik ben aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Lichaamsgeoriënteerde (Psycho)therapie (SBLP) en werk volgens de door deze organisatie opgestelde Code ethiek en gedrag.

Gedragscode